Посрещаме nova звезда!

Смартфонът Huawei nova 9 блести със собствена светлина.

Велина Василева
Велина Василева 21 октомври 2021

Виена, Huawei nova 9 и GRAZIA – съчетават се перфектно! Да, любимото списание бе сред поканените на грандиозното представяне на новото съкровище в портфолио на китайския технологичен гигант. И нямаме търпение да ви разкажем повече за Huawei nova 9.

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Казват, че няма втори шанс за първо впечатление, а този телефон въплъщава цялата идея на това да „оставиш следа". Стилен, изключително лек и изпипан до последния детайл, nova 9 ни изненада с дебелина от само 7,77 мм и приблизително тегло от 175 г. Цветовите варианти са два – Starry Blue за по-екстравагантните и Black за тези с по-класически вкус.

57

57

КАМЕРА, КОЯТО ЗАПЕЧАТВА ВСИЧКО!

И докато съзнанието ни все още се възхищава на дизайна, време е да ви запознаем с друга супер сила на nova 9 – камерата. Тя е с Ultra Vision система, включваща 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера. Какво означава това на „женски" език? Означава, че можете да заснемате изключителни потрети, панорамни или градски снимки отблизо и далеч. А нощните режими Extreme Night Shoot и Night Portrait ви позволяват да правите висококачествени, ярки, но не преекспонирани фотографии, дори и при слаба осветеност. Снимките са важни, но не са достатъчни. Все пак живеем в ерата на TikTok и Reels. И Huawei са „в крак" с тенденциите. В nova 9 ще откриете разширени функции за видео като снимане в 4К с предната и задната камера в рамките на един клип, без да го прекъсвате, AIS Video Stabilization и Night Selfie Video. Освен това има страхотни опции и ефекти за влог.

57

БАТЕРИЯ, КОЯТО ИЗДЪРЖА

Huawei наистина надскача летвата и със страхотната батерия на nova 9. Без да навлизаме в технологичните подробности, ще ви кажем само, че телефонът издържа цял ден. А ако забравите да го заредите, ще са ви нужни само 15 минути за зареждане до 53% и 38 минути за пълно зареждане!

57

57

И ОЩЕ...

Освен nova 9, на събитието във Виена бяха представени още два нови продукта на марката. Третото поколение на супер успешните смарт часовници от серията GT – Huawei Watch GT 3 определено се очертава като must-have аксесоар, комбиниращ стил и технологии. Те се предлагат в два различни размера: по-мъжкият модел от 46 мм и дамският, който е 42 мм. И двете устройства са изработени от висококачествени материали и са с класически дизайн. И двете версии на Huawei Watch GT 3 предлагат над 100 режима за тренировка, вграден планер за тренировки, подобрено геолокиране за точно проследяване на бяганията, 5-о поколение мониторинг на пулса, подобрен целодневен мониторинг на сатурацията, следене на съня, Bluetooth обаждания и са съвместими както с Android, така и с iOS устройства. Батерия им е и с уникална издръжливост – 14 дни на 46-милиметровия и 7 дни на 42-милиметровия часовник.

57

За финал оставихме черешката на тортата. Най-ексклузивният и красив продукт, представен от Huawei във Виена – FreeBuds Lipstick - уникални слушалки с кейс, наподобяващ гилза на червило, с уникален ярък червен цвят и кристално чист звук. Едно събитие, а цели три впечатляващи продукта. Това Huawei го умее най-добре!

Предварителното записване за Huawei nova 9 вече започна, и то със страхотна изненада. Всички поръчали телефона от 21-ви до 31-ви октомври ще получат подарък – безжични слушалки Huawei FreeBuds 4.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA