Коледният подарък, с който винаги ще сте "в час"

Ако Марая Кери имаше право на още едно желание в All I Want For Christmas Is You, дали щеше да поиска HUAWEI WATCH GT 3?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 декември 2021

Фотография: Pexels, PR

Признавам, че страстната любов към часовниците не е за мен. Факт, има много модели, които изглеждат искрено впечатляващо и събират в себе си скандално голям брой функционалности, но личният опит показва, че очите ми се залепят директно за телефона, не за аксесоара, евентуално разположен на китката ми.

Всеки път, в който на пазара се появи поредното високотехнологично решение, започвам да се чудя дали не бъркам и пропускам много. Този път причината за иначе особената дилема идва от Huawei.

57

Серията HUAWEI WATCH GT 3 е новото предложение на бранда, който в навечерието на празничния сезон впечатлява с дизайн и естетика, напомнящи доста на елегантните традиционни часовници, но и отвеждащи нещата към следващото ниво. Най-вече благодарение на двуседмичния живот на батерията и множеството актуализации на различните хардуерни и софтуерни възможности.

На българския пазар през декември се появяват четири варианта, два от които са сякаш специално насочени към любимите жени в живота ви. Или към самата вас.

Каишките на Watch GT 3 с по-малкия корпус (42 мм) са в бяло и златно, а тези на по-големия (46 мм) - в стоманено и черно. Циферблатът на часовника е подобрен както спрямо разделителната си способност, така и спрямо размера. В сравнение с предишното поколение, HUAWEI WATCH GT 3 разполага с по-голям екран, а 3D прозрачното извито стъкло предлага цялата важна информация буквално срещу бърз, скромен поглед към екрана.

57

57

И понеже е възможно да си помислите, че липсва каквато и да било оригиналност, бързам да уточня, че изобщо не е така. Новият смарт модел поддържа персонализирани циферблати - налице са около 10 000 смели, минималистични, елегантни и функционални дизайна. Тоест може да бъдете различни всеки ден от седмицата. Или пък на всеки 7 минути, ако искате да ги пробвате в рамките на деня.

Най-впечатляващото обаче е не друго, а Нейно Величество Батерията. Линията WATCH GT вече е емблематична със своя дълъг живот на батерията и GT 3 успешно наследява традицията - 46-милиметровата версия поддържа 14-дневен живот, докато 42-милиметровата може да издържи 7 дни при стандартна употреба.

57

Ако сте от онази по-активна страна на населението (за което поздравления), с HUAWEI WATCH GT 3 може да проследите прецизно пулса и кислородното насищане на кръвта или пък да се сблъскате лице в лице с над 100 тренировъчни режима, че чак да ви стане неудобно, ако сте решили да стоите на дивана и да виждате как срещу броя на крачките ви стои двуцифрено число.

Иначе казано, чудесен подарък, ако се чудите с какво да зарадвате себе си, любимият човек до вас или онази скъпа братовчедка, която не сте виждали от години, но продължавате да обожавате. Ще го оцени.

Watch GT 3 се предлага в цялата партньорска мрежа на Huawei у нас. Повече информация може да откриете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA