Поставихте ли си новогодишни обещания?

Сигурни сме, че някъде сред тях е по-сериозната физическа активност. Нека поговорим за това.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 януари 2022

Здравей, мила 2022-ра! Здравейте, скъпи новогодишни обещания! Липсвахте ни. Всъщност не съвсем, но е време отново да ви изтупаме от прахта и прилежно да ви подредим в красив списък.

Поправете ме, ако греша (мисля си, че не), но дори да знаем, че равносметките и резолюциите в повечето случаи ни карат да се чувстваме откровено зле, винаги стигаме до тях, щом Земята приключи поредната си обиколка около Слънцето.

Обещаваме си, че ще станем по-добри, по-продуктивни, по-оптимистични, по-любопитни. Ще се храним здравословно. Няма да харчим излишни пари. Ще пътуваме до мечтани дестинации. Ще започнем да тренираме редовно. Ако случайно се припознавате в последното обещание и имате сериозното намерение да започнете спазването му, нека първата ви покупка за годината да е Honor Band 6.

7

Не, не е поредният тренди часовник, който да купите и хвърлите върху нощното си шкафче. Не е и просто красива смарт гривна. Това е вашият нов динамичен асистент, предлагащ дълъг живот на батерията, страшно красив дизайн и опция за персонализация на циферблата.

1.47-инчовият екран буквално обещава феноменално визуално изживяване, издръжливата батерия - до 14-дневно ползване без нужда от зареждане, а понеже сме сигурни, че не обичате рутината и стоенето на едно място, с предложенията в Watch Face Store ще можете да зададете и изцяло нов облик на вашия аксесоар.

57

Honor Band 6 комбинира оптимизирани хардуерни и софтуерни алгоритми за прецизно засичане на нивото на кислород в кръвта. Механзимът може да открива нарушен сърдечен ритъм и да дава предупреждения, да следи съня и да отправя различни техники за подобряването му.

Иначе казано, смарт гривната ще направи тренировките и животът ни много по-забавни, отколкото са всъщност. Предложението на марката, която преди празниците очарова с Honor 50 и Honor 50 Lite, разпознава различни тренировки, засича пулса в реално време и дава обратна връзка за възможни подобрения. Може дори да проследите случващото се в "онова" време от месеца.

Щом касае теб, касае и Honor Band 6. Новият ти най-добър приятел и убиецът на всички извинения, щом става дума за преследването на перфектната форма.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA