Можете да бъдете съседи на Лиса Кудроу и Кайли Дженър... срещу 20 милиона долара

Забележителното частно имение, разположено в близост до домовете на Кайли и Лиса, е на пазара. Кой ще бъде новият им съсед?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2020

Ан Йарди е от горещите модели на котешката пътека през 60-те години на миналия век. Моделът, който е известен най-вече заради дългосрочната си работа с Chanel, отдавна притежава този имот, а сега е готов да се раздели с него. Напълно невидим от улицата, прибран зад високи черни врати, той е идеален за холивудски звезди или други високопоставени личности, които имат желание да се скрият от любопитните папараци. Според лична документация, Йарди е купила имението в Бевърли Хилс през 2005 г., година след смъртта на съпруга си. Тя е платила 6.3 милиона долара за имота и сега открито търси възможност да утрои печалбата си от мястото, което е разположено на истински звездна локация.

Потенциалните купувачи ще бъдат впечатлени от изключително дългата алея, рамкирана от изящно оформени дървета, както и от големия гараж, в който лесно могат да се настанят десет луксозни автомобила. Интериорът на стаите в имението е творение на легендарния дизайнер от 80-те години Калеф Алатън. Всички до една изпъкват с безспорен лукс, плътни завеси и френски прозорци. Подовете са изработени от твърда дървесина, а оборудваният с камина хол, се свързва с официалната трапезария и библиотеката. Почти всички стаи предлагат директен достъп до градините, а кухнята се придържа към по-строга, индустриална вибрация със своите неръждаеми уреди и бели шкафове. Да, факт е, че има три спални и още толкова бани, но може би най-впечатляващият аспект на имота е неговият директен изглед към търговския район Century City, Тихия океан и дори остров Каталина. Къщата разполага с басейн и собствен спа център, а в непосредствена близост живеят Кайли Дженър и Лиса Кудроу.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA