Разгледайте новия апартамент на Дейвид и Виктория Бекъм, който струва 24 МИЛИОНА ДОЛАРА

Можем само да кажем, че след като го разгледате, ще съжалявате, че нямате 24 милиона подръка...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 април 2020

Дейвид и Виктория Бекъм имат не само безпогрешен усет към модните тенденции, а и към луксозните имоти, които почти сигурно винаги ни оставят без дъх. Бившата футболна звезда и модната дизайнерка са се сдобили с нов апартамент в Маями за... 24 МИЛИОНА ДОЛАРА! 

Според приятели на двойката, известното семейство е готово да живее в истински лукс, тъй като екстравагантният имот може да се похвали с пет спални, басейн и дори собствена площадка за кацане на хеликоптер на покрива. Новият апартамент на Дейвид и Виктория е проектиран от покойната архитектка Заха Хадид (не, няма нищо общо с Бела и Джиджи).

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ИЗГЛЕЖДАТ ДОМОВЕТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ОТВЪТРЕ И ОТВЪН?

виктория дейвид

62-етажната сграда, в която се намира той, е висока 215 (!) метра и е завършена в края на 2019 година. В момента е един от най-бляскавите и впечатляващи обекти на територията на Маями. Освен всички лични луксозни удоволствия на разположение в съответните имоти, сградата може да се похвали с общ басейн, собствен спа център, козметичен салон, сок бар и зона за слънчеви бани.

Новата придобивка на Дейвид и Виктория е страхотно допълнение към имението им в Лондон на стойност 31 милиона паунда, както и към дома им в Котсуолд, за който се говори, че струва 6 милиона паунда.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ОЩЕ СЕГА МОЖЕТЕ ДА НАЕМЕТЕ ВИЛАТА, В КОЯТО ПОЧИВА КАЙЛИ ДЖЕНЪР

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA