Как да пребоядисаме старите мебели и да им дадем нов живот

Четка, боя, шкурка и хартиено тиксо - това ви е нужно, за да промените настроението в любимата си стая

Силвия Канин
Силвия Канин 20 юли 2020

Колко пъти сте гледали любимите си стари мебели и сте се чудили какво да ги правите? На нас обаче опцията изхвърляне ни се вижда безумна, защото обичаме мебелите, които носят дух и спомени за сантиментални моменти. Точно, защото обожаваме някои от вещите си, преровихме интернет пространството за вдъхновение. 

С боя, шкурка и идеи можете да дадете нов живот на любимите мебели. 

Шкафчета и рафтчета в различни цветове

Коло свежо, нали? Набавете си боя на водна основа, така няма да има нужда да изнасяте мебелите на терасата. Водата на водна основа не мирише и е също достатъчно покривна. Важното, разбира се, е да подготвиете повърхността. За тази задача ви трябва шкурка. С нея ще свалите горния слой на старата боя и така повърхността ще захване лесно новият цвят.

paint

Скрин с геометрични форми

Тази идея е подходяща за по-търпеливите и по-педантичните. Те със сигурност ще вложат достатъчно старание и всяка линия ще е перфектна. За да направите ефект "геометрични форми" върху скрина си, то си вземете и хартиено тиксо. С него лесно се отсечете линиите, които искате да боядисате. 

paint

Нови цветове на крачетата

Интериорът в дома ни ще се промени тотално ако просто боядисаме крачетата на столовете или на масите. Малък, но много ефективен трик за всички почитатели на diy проектите. Така ще дадете нов живот на цялата зона за хранене в дома си.

paint

Саксиите, намигване към всички

Обичате цветята? Страхотно! И ние! Тази "направи си сам" идея е перфектно занимание за малчуганите в семейството. Бои, четки и развихрена фантазия ще донесат на всички много позитивни емоции. Ще се изненадате колко променена може да бъде една стая ако просто внесем цвят чрез няколко саксии. 

paint

ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ТЕМИ ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA