На гости в слънчевия дом на Хилари Дъф

Звездата от "40 е новото 20" отваря вратите на дома си в Бевърли Хилс, за да ни докаже, че е най-сладкият човек на света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2020

"Много хора се преместват на хълмовете за гледката", казва Хилари Дъф, отваряйки вратите на дома си в Бевърли Хилс за Architectural Digest.

"Имам жив плет в задния двор, а веднага след него е тази голяма планина. Чувствам се, сякаш получавам приятна, топла прегръдка", споделя още тя. Както можете да предположите, Хилари знае, че тъмните цветове отдавна са old school и поради тази причина се спира на ярка и весела концепция, точно като самата нея.

https://www.instagram.com/p/CFfg25Pj0kM/

Дъф живее в имота от близо десетилетие, а за това време успява да го преустрои два пъти. Въздушната цветова палитра, подчертана от огромното количество естествена слънчева светлина, кара мястото да се чувства като такова, в което бихме прекарали години.

Звездата от "40 е новото 20", която е майка на 8-годишен син и 1-годишна дъщеря, уверява, че дизайнът на дома има подходяща функционалност. "Все пак тази къща се използва от деца, намерихме наистина добър баланс. Много се интересувам от интериорен дизайн и обичам да инвестирам в мебели, но такива, които знам, че ще обичам и използвам по различни начини."

И ако предполагате, че Дъф не може да ви изненада с нещо друго, само стигнете до частта от видеото, в която тя показва кокошарника си.

Истината е, че точно това беше типът къща, който сме си представяли, че тя има. Красива, но практична, не прекалено стерилна, нито пък бляскава до неузнаваемост. С две думи, чисто и просто буквално отражение на нейната слънчева персона, стъпила здраво на земята.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Architectural Digest, Jenna Peffley 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA