Селена Гомес продаде къщата си в Лос Анджелис (ГАЛЕРИЯ)

Изпълнителката на Good For You се сбогува с луксозния си имот в Града на ангелите срещу 2.37 милиона долара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 октомври 2020

Честно казано, не бихме отказали да живеем в къщата на Селена Гомес. Оказва се обаче, че суперзвездата е продала луксозния си имот в Лос Анджелис за 2.37 милиона долара.

Това, разбира се, не ни пречи да разгледаме къщата от 50-те години на миналия век, която разполага с красиви и изящни живи плетове, четири спални, четири бани и близо 320 квадратни метра площ.

Като имението на всяка друга уважаваща себе си знаменитост, и това има просторна всекидневна с френски прозорци, дъбови подове, голяма кухня с остров, фитнес, както и голям заден двор, през който се минава, за да се достигне специалната къща за гости със собствен хол и студио за йога.

Очевидно това е следващата стъпка на Селена напред, тъй като преди няколко дни тя сподели, че най-накрая обича себе си и е готова да остави трудностите в миналото. "Спомням си, че когато ми присадиха бъбрек, в началото беше много трудно да покажа белега си. Не исках той да бъде на снимки, затова носех неща, които да го прикрият. Сега, повече от всякога, се чувствам уверена в това коя съм и какво съм преживяла, и се гордея с това", разкрива тя под скорошен Instagram пост.

Същата тази увереност и разбиране за цялост тя въплътява и в козметичната си марка Rare Beauty, която вече очарова почитателите на "красивата" индустрия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA