"К" като Кейти Пери, "к" като красива къща

Изпълнителката, станала майка наскоро, се сбогува с луксозния си имот, разположен в един от скъпите квартали на Бевърли Хилс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 октомври 2020

Вероятно след като станаха родители, очарователните Кейти Пери и Орландо Блум са решили да намалят разходите си за различни недвижими имоти, тъй като изпълнителката на Roar се сбогува със своето луксозно имение, разположено в един от най-горещите квартали на Бевърли Хилс.

Изисканият дом с площ почти 410 квадратни метра в момента се предлага за 7.95 милиона долара, а виртуалната разходка в галерията по-горе ще ви убеди, че той е истинска дизайнерска находка, обмислена доста добре от архитектите, тъй като за да позвъните на входната врата, трябва да минете през цялата алея и да се насладите на гледката.

Общите жилищни площи са с подове от твърда дървесина и големи френски прозорци, а в тях се намират и уютната, модерна кухня с отворено пространство към неформалната трапезария. Приземният етаж разполага и с две самостоятелни спални за гости, всяка от тях с директен достъп до задния двор.

Целият втори етаж е посветен на основната спалня със собствена тераса, кът за сядане, два гардероба и баня в спа стил с голямо джакузи и парен душ. Басейнът тип лагуна и мястото за барбекю в задния двор пък придават нужната доза практичност на иначе красивото имение.

В момента Кейти и Орландо живеят в дома си за 19 милиона долара, който купиха още през пролетта на 2017-а. Наскоро двамата прибавиха и нова находка в списъка си с притежания. Не пропускайте да разгледате и нея!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA