Разгледайте новия дом на Оливия Кулпо! (ГАЛЕРИЯ)

Супермоделът и футболистът Кристиан Маккафри вече живеят в това имение, вдъхновено от френската провинциална архитектура.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 октомври 2020

Когато Оливия Кулпо публикува снимка в официалния си Instagram акаунт, за която позира с любимия си Кристиан Маккафри пред екстериор, който доста напомня на замък, нямаше как да не проявим любопитство към новия дом, в който двойката се настанява преди по-малко от две седмици.

Луксозното имение, построено наскоро на брега на езерото Норман в предградието Мурсвил, предлага над 1000 квадратни метра площ и куп интериорни решения, в които ние останахме влюбени. 

Домът е вдъхновен от френската провинциална архитектура и се отличава с драматичен катедрален вход и фасада с рамка от изкуствен дървен материал. Вътре виждаме сводести тавани от различни видове камък, поставени на фона на иначе съвременната цветова палитра от сиво и бяло, която следват немалко звездни домове.

Големият заден двор, в който приглушените тонове се сливат перфектно с басейна и спа зоната, е един от големите плюсове на къщата, с която супермоделът и футболистът се сдобиват за по-малко от 8 милиона долара. Каквото и да си говорим, тя е истинско попадение. Разгледайте в галерията по-горе!

https://www.instagram.com/p/CF96ajBD_VI/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA