Имате милиони? Купете си къщата на Никол Шерцингер!

Музикалната звезда е готова да се раздели с луксозния си имот в Сънсет Стрип.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 ноември 2020

Четири спални, четири бани, малко над 400 квадратни метра площ и разположение в стръмен, но луксозен квартал на Ел Ей. Така може да опишем един от бляскавите имоти, които Никол Шерцингер е готова да премахне от списъка си с лични притежания.

Звездата купува имението преди около четири години и половина за по-малко от 4 милиона долара, а цената, с която новият му притежател ще трябва да се раздели, е почти 8 милиона долара. Предполагаме в част от нея влизат зашеметяващата гледка към Тихия океан, както и всички помещения, обзаведени според последните повели на интериорния дизайн.

Разбира се, къщата разполага с няколко тераси, достатъчно голяма и уютна всекидневна с елегантна камина от бял мрамор, функционална кухня, фитнес зала и просторна спалня с толкова голям гардероб, че дори обувките на Кари Брадшоу биха се изгубили в него. Басейнът, мокрият бар и стаята за кино са must, когато говорим за звездни домове, така че вероятно не са ви изненадали.

И понеже предполагаме, че също като нас, нямате 8 милиона подръка, виртуалната разходка из дома на Никол е за всички онези от вас със страст към интериорния дизайн и звездния отпечатък, оставен върху него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA