70+ DIY идеи за коледна украса у дома

Имаме няколко страхотни "направи-си-сам" предложения, които наистина може да направите сами.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2020

Макар да съм човек, който намира голяма част от DIY предложенията за нещо сходно с астрофизика, признавам, че коледният сезон провокира небезизвестното творческо въображение и ни предлага различни възможности да изразим собственото си виждане за празниците, дори да е доста по-различно от това на Марая Кери.

Знаем отлично, че вариантите за декорация, които ще срещнете по пътя, ви обещават едно и също - подръчни материали, отрицателно време за изработка и празнично настроение. След това обаче идва един прекрасен момент, в който нямате бурбонска ванилия (как е възможно?!!), часовникът наближава полунощ (не сте Пепеляшка, но все пак е странно), а единственото настроение идва от факта, че сте изпили две чаши вино в хода на работа (да хвърли камък този, който е безгрешен). 

Имайки желанието да пропуснем точно тези (д)ефекти, решихме да потърсим "направи-си-сам" предложения, които наистина може да направите сами. Част от тях са в галерията по-горе, другите - в тези видеа. 'Tis the season to be craft-y!

Фотография: Pinterest

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA