Имението на The Weeknd е истинска игра на дизайн (ГАЛЕРИЯ)

Талантливият музикант търси нов собственик за имота си в Хидън Хилс. Бихме се наредили измежду кандидатите!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2020

Изглежда, че The Weeknd би искал да прекара... уикендите (съжаляваме, нямаше как!) някъде другаде. Музикантът, който оглави почти всички престижни чартове тази година пуска за продажба имота си в Хидън Хилс, Калифорния в средата на това лято, но към този момент все още не е открил нов собственик, което е и причината продажната му цена да бъде свалена с 3 милиона долара.

Разбира се, в случай че имате 22 милиона такива подръка, ще установите функционалните удобства от първо лице, но виртуалната разходка в галерията ни е достатъчно задоволителна до настъпването на този момент. Разположено в затворена общност, популярна сред известните личности, имението е заобиколено от много тревни площи и разполага със седем спални, пет бани и допълнителна къща за гости с още две спални.

Основната къща е с високи, сводести тавани, а всеки един елемент от нея е проектиран според последните повели на интериорния дизайн. В това число влиза и затворената винарска изба, която би могла да събере около 400 бутилки вино за ценители. Кино залата, стаята за игри и седемте камини са допълнително удобство, заслужаващо внимание. Доста casual, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA