Гостуваме в новото имение на Мадона

Музикалната суперзвезда пуска корени в ексклузивното калифорнийско имение на The Weeknd.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2021

В Холивуд често се случва знаменитостите да продадат дома си на някоя друга звездна персона, готова да обитава покоите им. Последният пример идва от Мадона, която вече се наслаждава на имението на The Weeknd, което той пусна на пазара в края на миналата година.

След като първоначалната му продажна цена беше 25 милиона долара, музикалната икона сключва сделка за 19.3 милиона, срещу които ще разполага с девет спални, единадесет бани, гараж за пет автомобила и голям двор. Основната къща е с високи, сводести тавани, а всеки елемент от нея е проектиран според последните повели на интериорния дизайн. В това число влиза и затворената винарска изба, която би могла да събере около 400 бутилки вино за ценители. Кино залата, стаята за игри и седемте камини са допълнителни удобства, заслужаващи внимание.

Разположено в затворена общност, популярна сред известните личности, имението е заобиколено от много тревни площи и разполага с интересна гледка към околностите. Не крием, че завидяхме на Мадона, ами вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA