Домът на Памела Андерсън се продава, искаме го ВЕДНАГА

Ако имате 15 милиона в банковата си сметка и се чудите къде да ги похарчите, това ни изглежда като наистина чудесен вариант.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 април 2021

Това може да не е най-голямата къща в Малибу, но е собственост на Памела Андерсън и има четири спални, пет бани и над 510 квадратни метра площ.

Любимата "спасителка на плажа" я купува през вече далечната 2000 г. за 1.8 милиона долара, осигурявайки си така желаното лично пространство в квартала Malibu Colony, който подчертава красотата чрез красива гледка към околностите.

Самата Памела казва, че е била вдъхновена от модернистичната архитектура за всички елементи от широко отворените пространства с френски прозорци, та чак до задния двор, който прилича на истинска лагуна. Експерти изчисляват, че цялостното реновиране на имението е струвало около 8 милиона долара и точно то оправдава търсената цена от 14.9 милиона.

В момента Андерсън живее в родната си Канада, обновявайки място, което е бивша собственост на нейната баба. Вероятно точно там ще пусне корени, след като в края на миналата година изненадващо се врече във вярност на бодигарда си Дан Хейхърст.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA