Ерик Коновър е момче за милион долара

Пътят на един милениал от Ню Джърси през вълните на Бонейр до многомилионните апартаменти в Голямата ябълка

Невена Дякова
Невена Дякова 26 октомври 2021

Фотография: Instagram/@erikconover

Ако се върнете назад в YouTube историята на канала му, ще видите, че само допреди няколко години Ерик Коновър беше по-скоро лайфстайл и travel блогър, който „разхождаше" аудиторията си от скромните си квартири в космополитния Ню Йорк до екзотични дестинации като Бали и карибския остров Бонейр. Слаб, строен, с бохемска дължина на косата, леко набола брада, той отговаряше много повече на профила на пътуващия милениал, който не се задържа много на едно място, възприема се като гражданин на света и се вълнува много повече от изследването на непознатото, отколкото от преследване на стандартните представи за успеха, уседналостта и бизнеса като цяло.

Може би Ерик дължи не просто личното си израстване, но също естествената промяна в кариерна посока именно на пътуването. От място на място, постепенно набирайки солидна, вече милионна аудитория, предоставящ видео с високо качество и интригуващ монтаж, в последните години каналът му бързо допълни съдържанието си с тематични real estate видеа. Луксозни вили в Ел Ей и Мексико, огромни като квадратура пентхауси в Ню Йорк, бавно, но сигурно си проправиха път към онлайн пространството на Ерик, който започна да обновява лежерната градска униформа от дънки и тишърт с костюми, вратовръзка и кожени мокасини.

Препоръчваме ви да го последвате, ако не просто искате директен достъп до имотния лукс в един от най-скъпите градове на света, но също преследвате кариера като финансово независим инфлуенсър в мрежата. Или пък сте запалени на тема здраве и фитнес. Ерик понякога изглежда като специалист по всичко, но е истина, че опитът му надхвърля една и две сфери. Колко се печели от гледано N на брой пъти видео в YouTube, възможно ли е човек, който преди 7 години не може да плати 40 долара за фитнес месечно, да се превърне в мъж, който в своите ранни 30 наема апартамент в кооперация с предварителен подбор и наем от 10 000 долара – ще разберете, ако се „впишете" за новите му видеа в мрежата. Ето и 5 принципа от ежедневието на мистър Коновър, които съдействат за успеха му и които може да инкорпорираме към своя собствен лайфстайл:

Става рано – денят му започва около 5:00 всяка сутрин. От близо година Ерик е горд собственик на голдън ретрийвъра Тиодор, който разхожда 2 часа след като се събуди от сън. Преди това обаче си приготвя чаша прясно сварено кафе и отделя 15 минути за медитация и практики като „дълбоко дишане".

Не е спирал да тренира и да води активен живот – както споменах по-горе, пристигайки в Ню Йорк, Ерик не може да си позволи дори най-евтиния фитнес в града, но това не му попречва да тренира усилено. Всяка сутрин тича край река Хъдсън, заменя стандартните уреди с външни лостове и поддържа не по-лоша форма от сега. Разбира се, в момента Ерик има членство в луксозен gym и плаща по 8.6 долара дневно за посещението си в центъра. Влечението му към спорта и добрия тонус го отвежда до един от най-успешните му проекти – съвместно фитнес предизвикателство с холивудския актьор Крис Хемсуърт.

Не забравя трудното начало – Въпреки че периодично редактира и освобождава място в канала си от стари видеа, Ерик е оставил няколко от зората на своето ютюбърство, в които показва скромната си квартира над долна пицария например – просто за да си спомня, че невинаги нещата са били толкова бляскави и гладки... „Където и да се намира човек днес, не бива да забравя откъде е тръгнал", казва инфлуенсърът.

Откровен е с аудиторията си – Ерик редовно публикува видеа със съвети как да менажирате онлайн присъствието си или как да подобрите тълкуването на своите статистики в мрежата. Не се страхува да ви направи част от личния си свят, когато избира ново жилище, сгодява се или си купува домашен любимец.

Прегръща промяната с ентусиазъм – от миналия октомври Ерик е част от екипа на брокерската къща Nest Seekers, където работи и бившата му вече приятелка Хана Колвил. Доскоро само подизпълнител на видеа, показващи лъскавите интериори на многомилионни имоти в Ню Йорк, от есента на 2020-а Ерик е действащ брокер към имотната агенция и оперира както на Източното така и на Западното крайбрежие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA