Вижте впечатляващата коледна украса в Белия дом

Джил Байдън се справя повече от успешно с първата си Коледа като... първа дама.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2021

Краят на ноември обикновено е времето, в което вратите на Белия дом отварят широко и коледната магия ни връхлита със скоростта на светлината.

Тази година новата първа дама на Щатите Джил Байдън има отговорността за празничния дух в институцията. Тя се спира на темата "Подаръци от сърце", с която иска да покаже всичко онова, което "ни обединява".

Подготовката започва още в края на лятото, а във всяка от стаите, които, за съжаление, остават затворени за посетители, има индивидуална интерпретация на темата.

В библиотеката, например, акцентът са пеперуди, символизиращи "дара на ученето". В трапезарията две големи коледни елхи са украсени със снимки на бивши президенти и техните първи дами - Кенеди, Клинтън, Джонсън, Рейгън. Виждаме дори малък кадър на Доналд и Мелания Тръмп.

Пред камината в хола са закачени шест коледни чорапа - по един за всяко внуче на Байдън, а цялостната декорация бихме могли да обобщим с 41 дръвчета, около 1800 метра панделка, повече от 300 свещи и 10 000 орнамента.

От официалното изявление става ясно, че Джил е била "вдъхновена от малките прояви на доброта и преживяванията, които повдигнаха духа ни по време на пандемията". И въпреки че в сравнение с пищната украса, за която Мелания отнасяше немалко критика, този път нещата са доста по-семпли, отново са били необходими над 100 доброволци за цялостното изграждане на приказката.

Финалният резултат може да разгледате отблизо в галерията по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA