Коледната украса в Белия дом е наистина впечатляваща!

Първата дама на САЩ не отрича натиска по време на коледния сезон, но определено очарова с избора на декорация.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2020

Въпреки че продължава да настоява за победа, факт е, че Тръмп загуби президентските избори в Щатите. Джил и Джо Байдън ще се настанят в Белия дом към края на януари, което означава, че това е последната Коледа на семейство Тръмп между стените на американската история.

Първите моменти след Деня на благодарността винаги са белязани от представянето на празничната декорация, към която всички поглеждат с възхищение. Темата на тазгодишната такава е America the Beautiful, а Мелания споделя, че е била вдъхновена от общите възприятия на американците за "традициите, ценностите и историята". Цялостна разходка из коридорите на Белия дом, макар и виртуална, ще откриете в галерията по-горе.

Всички над 266 000 загинали фронтови работници и над 13.4 милиона други заразени са удостоени в Червената стая с коледно дърво, украсено с ръчно изработени орнаменти. Декорациите по официалната елха, намираща се в Синята стая, са проектирани от ученици, помолени да изобразят онова, което прави държавата им наистина красива. Височината ѝ? Повече от 5 метра. 

Джинджифиловият Бял дом е истински впечатляващият елемент от коледната приказка на Тръмп. Над 181 килограма тесто, паста от дъвка, шоколад и кралска глазура са изложени в Държавната трапезария, в близост до всички самолети, влакове и автомобили, които са знак на триумфа в американските иновации и технологиите. 

Опакованите подаръци под всички украсени дървета носят етикети, които призовават за "мир", "любов", "вяра" и "радост", а големият дебют на празничния декор идва по-малко от два месеца, след като аудиозапис с десетки нецензурни моменти показа, че първата дама на САЩ определено не е доволна от натиска по време на коледния сезон. Каквото и да е наистина нейното мнение, налице са 62 дръвчета, 106 венеца, над 366 метра гирлянди, повече от 3200 низа лампички и 17 000 панделки.

Белият дом потвърди, че има планирани няколко празнични приема, които, разбира се, ще се случат при много по-малък от първоначално предвидения размер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA