Коледната украса в Белия дом носи послание за мир и спокойствие

Тазгодишната декорация на Джил Байдън включва 77 коледни елхи, джинджифилова къща от хляб, много шоколад и златен уют.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 декември 2022

Тазгодишната коледна украса на Белия дом носи послание за обединение - между всички, независимо от националността, пола, политическите предпочитания и т.н.

Зимните дървета, ръчно изработените горски животни и светещите фенери предизвикват усещането за спокойствие, а цялостната статистика гласи: 83 615 празнични светлини, 77 коледни елхи и джинджифилова къща от хляб, покрита с 18 килограма глазура.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРАЯ КЕРИ ПОДАРЯВА КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ В ПЕНТХАУСА СИ

Първата дама Джил Байдън откри коледния сезон в резиденцията заедно със семействата на Националната гвардия, а в официално писмо двамата с президента споделиха повече.

"За тазгодишните празници в Белия дом се надяваме да уловим духа, въплътен в самата идея за Америка: Ние, хората. По време на вашето посещение, през стаи, пълни с история и празничен декор, в огледалните орнаменти и отразяващите светлини, нашата надежда е да се почувствате като у дома си и да се озовете във великата история на Америка. Нека обещанието за "Ние, хората" осветява пътя ни напред към Новата година и да ни събира винаги заедно."

Празничното планиране е започнало още през пролетните месеци, а Джил разкрива, че различните пътувания из страната определено са помогнали за вдъхновението

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA