Kave Home дойде в България

Първият магазин на испанския мебелен бранд отвори врати на бул. "Витоша" 105.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2023

Испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели - Kave Home влиза в стратегическо партньорство с Де 5 Студио и представя своя първи магазин на територията на България.

Kave Home е създаден като онлайн платформа през 2013 г., а през 2019-а започва нова ера на растеж с отварянето на първия си физически магазин в Испания. Към днешна дата брандът присъствa в повече от 80 страни в света и има над 100 физически обекта.

Kave Home

Откриването на първия български магазин е важна стъпка. В ролята си на регионален център, България разширява присъствието на Kave Home в региона и укрепва позицията на бранда като световен лидер в решенията за мебели, дизайн и декорация.

Главният търговски директор на Kave Home г-н Йохан ван Стаалдуйнен  сподели пред гостите на специално събитие у нас, че вижда огромен потенциал в партньорството с Де 5 студио и очаква отлични резултати от Kave Home България.

Специални гости бяха Н.Пр. Алехандро Поланко Мата, посланик на Испания в България, както и министърът на младежта и спорта г-жа Весела Лечева.

Йохан ван Стаалдуйнен

Приятна изненада за присъстващите на събитието бе и легендата на испанския алпинизъм и приятел на Kave Home – г-н Карлос Паунер. Именитият испанец, който е един от малкото алпинисти, изкачили всички осемхилядници на планетата, разказа за изключителните си постижения в алпинизма и за предизвикателствата на спорта. Паунер сподели и защо Kave Home е негов любим бранд за мебели и аксесоари, подчертавайки, че функционалността и уникалният дизайн на предлаганите продукти го правят предпочитан избор за всички активни хора.

Карлос Паунер

Разположен на повече от 450 м², българският магазин предлага мебели и декорация с отличителен дизайн и високо качество, а продуктите са създадени с цел да отговарят на най-новите тенденции в обзавеждането.

Kave Home

Марката предлага мебели и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома – дивани, столове, маси, спални, осветление, градински мебели, както и специални серии за деца (Kave Kids) и домашни любимци (Кave Pets). Следвайки подхода за продуктово персонализиране, голяма част от артикулите се предлагат в различни цветове и конфигурации. В магазина има и обособена зона за срещи на архитекти, дизайнери и клиенти – за удобство в работния процес.

Допълнение към новия магазин е онлайн порталът за пазаруване www.d5studio.net, който ще бъде наличен в близките месеци и обещава да предложи още по-широка гама от продукти за дома.

Kave Home е на бул. "Витоша" 105.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA