Нина Добрев и Шон Уайт показаха новия си дом

Двойката закупи първото си общо жилище за 4,3 милиона долара в Лос Анджелис.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 август 2023

Фотография: Profimedia

Нина Добрев и Шон Уайт очевидно са издигнали връзката си на следващото ниво, защото наскоро се похвалиха, че вече притежават своя пръв общ дом.

Дългогодишната двойка наскоро призна, че вече говорят за брак и деца, са си закупилимодерно имение, разположено в хълмовете на Лос Анджелис.

За разкошното имение актрисата и сноубордиста са броили 4,3 милиона долара. Голямата къща има 4 спални и 5 бани, а гледката от просторните тераси към прекрасния Холивуд хилс са просто спиращи дъха.

Основният апартамент на ниво пентхаус, който изглежда е добавен към оригиналната къща, построена около 1964 г., има камина, огромни прозорци до пода и самостоятелен балкон. Централната зона пък обединява отворената кухня, трапезарията и всекидневната в една страхотна стая с отворен дизайн. На основният етаж са поместени три от спалните, а стълбище без парапети води до основния апартамент. 

Нина и Шон имат и отделни къщи в Холивуд хилс, които не е ясно какво ще е бъдещето им, след като двамата решиха да заживеят заедно в общ дом. Вижте кадрите от разкошното имение на двойката в галерията! Бъдете сигурни, че ако ви предстои ремонт, ще откриете куп вдъхновяващи дизайни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA