Значение на сънищата според дните от седмицата

Защо някои сънища се сбъдват, сякаш с едно щракване на пръстите, докато други ни напомнят за себе си, но никога не се превръщат в реалност? Оказва се, че в процеса на „игра” на нашето подсъзнание, дните от седмицата играят важна роля. Нека погледнем по-отблизо връзката между сънищата и нощите, в които ги сънуваме.

Неделя срещу понеделник

Сънищата през първата нощ след уикенда, най-често показват доста повърхностна картина на нашето психологическо състояние. Колкото повече конфликти имаме в живота си - не само с други хора, но и със себе си - толкова по-сложни ще бъдат сънищата ни. В същото време, такива сънища, като правило, не носят нищо съдбоносно в живота; можем спокойно да се подготвяме за предстоящите дни от седмицата, без да обръщаме внимание какво сме сънували в неделя срещу понеделник. С други думи, това са „напразни сънища" - доста безсмислени. И ако се сбъднат, то най-често могат да се интерпретират чрез дребни битови въпроси.

Понеделник срещу вторник

Във вторник сутрин често се събуждаме, повлияни от ярки, изпълнени с динамика сънища, които изразяват нашия творчески потенциал. Ако сънят е отрицателен, то тази седмица не се препоръчва да се стартират нови бизнес проекти, да се подписват важни договори. И обратното, ако сънят е приятен и позитивен, то си струва да се действа решително и незабавно. Обърнете специално внимание на сънищата, в които печелите: за вторник, който е под влиянието на Марс, такива видения не са просто символични - те могат да се считат за пророчески. Ако те се сбъднат, то това ще е в рамките на следващите 10 дни. И ако това не се случи през този период, тогава най-вероятно никога няма да се случи.

Вторник срещу сряда

Още една нощ със спиращи дъха сюжети. За разлика от вторник, подобни сънища често са противоречиви и съдържат обратното значение. Освен това, малко вероятно е сънят от тази нощ да се осъществи напълно - само някои от неговите аспекти могат да се пренесат в действителността. Ключовото значение е, че ярките оптимистични сънища в този период предвещават началото на нов етап в живота, който ще бъде пълен с различни събития.

Сряда срещу четвъртък

Опитайте се да не забравяте сънищата от тези нощи - те съдържат съвети за вашата кариера. Дали утрото е по-мърдо от вечерта? Това се отнася за четвъртък сутрин. Често, в ранните часове, няколко минути преди събуждането, може ясно да се видят начини за решаване на някакъв важен проблем, спор или конфликт. Такива сънища могат дори да ни кажат как да се справим с финансовия застой.

Четвъртък срещу петък

Известно е, че в нощта на четвъртък срещу петък хората имат пророчески сънища, особено ако се отнасят до любовни отношения. Смята се, че по това време интуицията на човека е максимално засилена и всички сънища, които успяваме да запомним, се считат за пророчески. Положителните емоции и чувства показват, че имаме период на победи и постижения. Тези, които са свързани със страховете и загубите, предупреждават за възможни неприятности. Сънищата от четвъртък срещу петък изискват специално внимание, тъй като те отразяват истинските човешки преживявания.

Петък срещу събота

Нека наречем сънищата от тази нощ „бонбонки". Те не гарантират големи промени в живота, но могат да донесат приятен привкус в живота, както след хапването на бонбони. Не забравяйте да попитате любимия човек какво е сънувал днес - мечтите на близките ни могат да съдържат ценни подсказки. Дори мрачните и плашещи сънища в крайна сметка обещават късмет - дори да е чрез упорита работа.

Събота срещу неделя

Още една важна нощ от седмицата – сънищата от нея могат да се сбъднат още в същия ден. При това с хубав знак: положителните ще се сбъднат в същата форма, в която са сънувани, а негативните няма да засегнат живота ни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA