Виновен: 7 начина да накажем непослушния мъж

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 28 септември 2019

Каква е причината, поради която ви се иска да накажете мъжа до себе си, е второстепенен въпрос, основното е как. Има няколко начина за сладко отмъщение към половинката, която не ви слуша или не ви обръща достатъчно внимание.

Заведете го в Икеа

наказание
Казват, че Икеа е един вид мебелен лабиринт на Минотавъра, защото докато достигнете най-после изхода, ще трябва да разгледате целия асортимент и да пожелаете едно, второ, пето и десето – всичко извън планираната покупка, разбира се. Ако сте отишли за възглавници, със сигурност ще се върнете и с един тиган например. Но ние знаем, че шведите неслучайно постигнаха толкова големи успехи в областта на равенството между половете: те просто са се сетили преди 75 години да отворят популярни пространства за изтезания на мъже, с безплатен вход и безплатно кафе за екзекуторите. Така че просто вземете за ръка непослушния си любим и го заведете в магазина: той ще посърне още на входа и ще започне да хленчи предварително: „Добре, само че по-бързо, става ли?" И когато стигнете до отдела с текстил, той вече ще е позеленял, ще падне по лице и ще се примири с ужасната си съдба. И най-хубавото е, че всички мъже там са в същото състояние. Което, както знаете, ще добави към усещанията му чувство за пълна необратимост на случващото се, безнадеждност и безизходност. И още дори не сте стигнали до склада, а след него има и щандове със свещи и отделение с намалени стоки!

Започнете ремонт

Разбира се, внезапно и без обявяване на война. Съобразете тактиката на нападението в зависимост от тежестта на неговото лошо поведение: ако ви е наранил съвсем малко, можете да се ограничите до освежаване на стените в коридора. Ако обаче провинението му е по-тежко, не се колебайте да извадите тежката артилерия: отделете си време, обадете се на приятелките си и започнете да опаковате кухнята в кашони, плътно запечатани с тиксо. Не трябва да остава нито неопакована тенджера, нито дори консерва риба в доматен сос! Само две чаши, две вилици, две лъжици, две пакетчета нудълси за микровълнова и може би тирбушон (в крайна сметка, не сте напълно безсърдечна). О, да, и едно важно уточнение: след като кажете на любимия си, че ви е омръзнало да му намеквате за нуждата от ремонт и сте решили да го започнете сама, ръцете ви моментално трябва да се превърнат в котешки лапички. Не можете да направите нищо друго. Можете само да отидете до Икеа, за да изберете нова кухня - между другото, той иска ли да дойде с вас (демоничен смях зад кулисите)!?

Използвайте секса като средство за наказание

Не, не, дори не си помисляйте да използвате изнудване в духа: „Не ми ли угодиш, никакъв секс!” Дявол знае кой го е измислил това, но ако мислите разумно, ще ви стане ясно: възможно е да накажете по този начин само средностатистическия студент в трети курс, чийто сексуалният темперамент не се различава особено от темперамента на полово зрял бабуин в сезона на чифтосване. Този номер няма да сработи с възрастен мъж, затова ви предлагаме друг номер: ежедневен секс!

Да, всеки ден! Можете дори по два пъти на ден. Важен нюанс: не трябва да полагате някакво особено старание. Трябва да действате на принципа „Мацката си легна и го иска!" Легнете, въздишайте, гледайте тавана, поглеждайте часовника. Станете от леглото с недоволно лице. Когато неговата доблест е сломена (а това със сигурност ще се случи), попитайте: „Стар ли си вече или не се радваш да ме видиш?" Като допълнителна игла, забита под нокътя, можете да използвате въпроса: „Не ме искаш, защото съм дебела, нали?"

Оставете го сам в домакинската работа

наказание
Представителите на подвида мъже - алфа мъжкарите - много обичат да обсъждат в мрежата колко лесно е да се занимава човек с домакинството сега, защото всички имат перални, мултикукъри и роботизирани прахосмукачки. Но всъщност, средностатистическият мъж, изоставен сам да върши домакинската работа, започва да страда след около час и половина, а след това страданието му нараства в геометрична прогресия: работата не е в това, че прането на дрехите отдавна не се прави ръчно, а в това, че животът изисква от нас да сме способни да изпълняваме по много задачи паралелно, а при мъжете по правило тази способност е едва в зародиш. Затова просто му осигурете подходящи условия за страдание. Първо, трябва да имате деца, за предпочитане малки. Второ, накажете го, точно когато те боледуват (същевременно се осведомете къде ще има хубаво парти). Ако нямате животни, вземете назаем котка от приятелка (добре ще е, ако котката има навика да се изхожда, където ù падне или поне в обувките). Не трябва да има чисти дрехи, чисти съдове - нито храна, - това, естествено, се подразбира. И тогава просто го оставете сам с ужаса, отидете на парти и не забравяйте да си изключите телефона.

Организирайте си женско парти

От една страна, това е лека версия на наказанието, от друга - отличен изход за младите дами, които не са обременени с деца, котки и цветни тапети, които не ги интересуват все още. Просто организирайте женско парти. Разбира се, у дома. Разбира се, любимият ви трябва да присъства. Трик: обадете се на две приятелки и купете настолна игра, която изисква минимум четирима играчи, след което започнете да мърморите, че не можете без него, защото Мария, разбирате ли, не е дошла. След това вие сами знаете какво да направите: налейте си питиета и започвайте сладките разговори. Ключови думи и фрази, които определено трябва да се използват, са: „типичен поглед на извратен нарцис", „ожени се за Иванова", „гола вода", „менструален цикъл" и други подобни.

Укрепване на връзката между поколенията

Тук, по принцип, всичко е очевидно: трябва да го заведете на вилата при родителите. Няма значение при чии родители – важно е те да са възможно най-лютите: обръщане на картофи, три оранжерии, прекопаване на градината до вечеря, след това трябва да се секат дърва и да се ремонтира водопровода в лятната кухня, иначе как ще може да се зазими? Допълнителни опции: ангажирайте се с пазаруването на продуктите и забравете да купите бира, а месото за скарата нека да е заготовка – цял килограм мазнини и литър подозрително миришеща готова марината.

А когато късно в неделя вечерта се забиете в задръстване по пътя към дома, направете контролен изстрел в главата: добавете неговия номер в родителския чат на училището на децата.

Бонус: просто му кажете, че той очевидно оплешивява.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA