Медитирай БЕЗПЛАТНО с Опра и Дийпак Чопра

Силвия Канин
Силвия Канин 06 април 2020

В търсене на спокойствието дълбоко в душите ни, много от нас се обръщат към медитацията като ключ към познанието и менаталния мир. За всички, които практикуват медитация, за тези, които са в самото начало, дори за тези, които са истински секптици, Опра Уинфри и Дийпак Чопра обединяват сили и създават Oprah & Deepak 21-day Meditation Experience.

Състоянието на new age гуруто Дийпак Чопра наброява повече от 170 милиона долара, които той натрупва от своите книги, семинари посветени на холистичната медицина, медитацията и душевното здраве. 

Безплатното онлайн приключение с Опра й Дийпак носи вдъхновение и мотивация, дълбока мъдрост и практични препоръки, с които да виждаме по-лесно красивото около нас. 

Финансовото състояние на Опра Уинфри е завидно. Най-популярната телевизионна водеща в света има банкова сметка с над 2.6 милиарда долара.

В 21-дневния курс има аудио и видео гайдове с медитации, мотивиращи послания, провокативни въпроси, които да ни нарат да мислим, както и иматериали, съвети и трикове за успешна медитация.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA