По-добър секс в 4 изненадващи стъпки

Никой не е казал, че трябва да сме Кари Брадшоу, за да знаем тайните на добрия секс.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 септември 2020

Възможностите за незабравими сексуални изживявания са под път и над път, но доста често има нещо, каращо ни да се чувстваме по-малко обект на желание и повече хора, които просто не са в настроение за разгорещен секс или дълбоки емоционални свързвания. Истината е, че съществуват четири доста прости (а част от тях, по наше мнение, изненадващи) начина да подкрепим твърдението, че нещата се получават по-добре, когато не мислим ТВЪЪЪРДЕЕЕ много.

Може да прозвучи леко странно, но знаете ли, че ароматите на краставица, бебешка пудра, тиквен пай и лавандула покачват притока на кръв с цели 11%? Вариантите тук са много - пригответе вечеря с тиквен пай за десерт, купете си аромат с лавандула или използвайте лосион за тяло с краставица.

Проучване, в което участват жени на възраст между 45 и 55 години, показва пряката връзка между сексуалното желание и фитнеса. Колкото по-малко физическа дейност практикуваме в ежедневието си, толкова по-ниско ще бъде либидото ни. И ако това не е достатъчна причина да отидем за кардио в парка, едва ли ще намерим друга. Освен здравето, разбира се.

85

Друг изненадващ момент. Ако сте гледали романтичен и дори леко еротичен филм в последните 24 часа, шансът съзнанието ви да поиска секс е много по-голям. Без значение с кого, как и къде. 

Най-важното! Запазете нещата прости. Оставете настрана предразсъдъците и невъобразимите очаквания по отношение на сексуалния живот. Средната продължителност на един любовен акт е от 7 до 13 минути. За да победите тази статистика, забравете всичко, което ви разсейва или кара да се чувствате странно. Следващият път, в който се сблъскате с партньора си, просто го направете. Без значение колко време имате. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA