Да разпънеш Вселената върху земя, въздух и вода

Универсалната палатка от Tentsile, наречена „Вселена” (Universe), е за 5 човека и вече се откроява, освен като иновативна палатка - хамак, но и с много повече функционалности, отколкото се вижда на пръв поглед. Мултифункционалният дизайн я прави използваема както на сушата, така и във въздуха и върху водата, така че можете да я носите със себе си при всяко пътешествие.

На земята „Вселената” може да действа като нормална палатка за къмпинг. С изобилие от пространство, тя побира до 5 души, а има и пространства за съхранение и вентилация. Няма нужда да се приклякате в нея – тя е с височина над 180 см. в затворено състояние, има три големи отделения за обувки и други обемисти предмети.

Във въздуха палатката може да бъде окачена между две дървета - точно като хамак, но с покритие срещу дъжд. Но може би най-впечатляващата ù функция е, че тя може да плува и по вода. Основата на палатката е изработена от твърд, надуваем, около 8-сантиметров PVC материал с изолация, така че всичко, което трябва да направите, е да навиете обратно тъканите на вратите и мрежата срещу насекоми, за да получите сал, който издържа тегло до 400 килограма! Tentsile казва: „Където и да отидеш, с „Вселената” ще си подготвен добре, когато си лице в лице с природата.”

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA