Пътуване по Instagram

Няколко профила, които ще ви вдъхновят и отведат до неподозирано красиви дестинации

Невена Дякова
Невена Дякова 30 юли 2021

Селектирахме 3 любими местенца в социалната мрежа, които ще утолят жаждата ви за пътувания, дори когато вече сте използвали годишната отпуска:

1. @best_airbnb

Любим на екипа ни профил, от който често реграмваме уникални кадри, @best_airbnb не просто ще ви накара да мечтаете за конкретна страна, но ще ви помогне и с избора на място за отсядане.

Тук ще откриете най-новите достижения на дизайна в хотелското настаняване:

2. @ssagittarrius 

С по-малко от милион последователи, но с нищо не отстъпващо на повечето travel акаунти съдържание, @ssagittarrius е вдъхновен от приключенски настроената природа на Стрелеца, от желанието му да посещава нови и различни места, да опитва вкусна храна и да се наслаждава на удоволствията на живота...

Идилията доминира всеки пост, особено този...

3. @bestvacations

5-те милиона последователи са достатъчно красноречиви по отношение на факта какво може да ви предостави този акаунт. Дори да не сте сигурни какво означава за вас перфектната ваканция, @bestvacations ще ви помогне да си създадете поне близка представа.

Показвайки както уникални пейзажи, така и внушителни места за отсядане, които ще ви доближат до природата по начин, който не сте си представяли...

Фотография: unsplash.com

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA