Какво предвещава краят на ретроградния Меркурий?

Време е за промени и нови начинания.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 май 2023

Фотография: Pexels.com

Най-сетне краят на омразния ни ретрограден Меркурий настъпи и е време за промени.

От 21 април до днес, движението на планетата беше в обратна посока и не беше подходящ момент за нищо друго, освен за осмисляне на живота ви и за преразглеждане на нещата от друг ъгъл. Дано да сте направили сериозна равносметка на всичко случващо се с вас, тъй като сега е моментът да предприемете постъпки за промени. Ако сте решили да смените работата или пък да започнете нова любовна връзка, смело се впуснете в това начинание. Всякакви договори ще бъдат увенчани с успех.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО НЯМАТ КЪСМЕТ В ЛЮБОВТА

Сега е и моментът за нови покупки. Кола, апартамент - всички стъпки в тази насока ще минат безпроблемно и няма да се сблъскате с различни спънки или последващи недоразумения.

Комуникацията също ще се подобри. И ако до момента сте имали чувството, че с околните говорите на различни езици, то сега нещата ще се изяснят и вече ще има повече разбирателство. Няма да има вече недоразумения нито с любимия човек, нито с приятелите или колегите ви.

Моментът е подходящ и за всякакви ремонти, свързани с техниката, с която боравите. Мобилни телефони, лаптоп - ако досега са давали сериозни бъгове, един лек ремонт и вече няма да се притеснявате от проблеми, които забавят вашата работа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA