Какво да очакваме по време на Ягодовото пълнолуние днес?

Време е за прозрения и много забавления.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 юни 2023

Фотография: Pexels.com

Тази вечер ни очаква едно много интересно небесно явление - ягодово пълнолуние. То е в огнения знак Стрелец.

Неговото им идва много отдавна, когато северноамериканските индианци забелязали, че първото пълнолуние през юни се пада по време на беритбата на ягоди. В този ден Луната ще придобие впечатляващ розов оттенък.

Но какво точно носи пълнолунието в Стрелец? 

Пълнолунието в Стрелец превещава, че е време за нови открития за света, за достигане на нова лична истина и може просто да ни донесе много забава. Стрелецът е третият огнен знак на зодиака и е променлив, което означава, че сега е моментът за промяна, гъвкавост и да преминем към следващото нещо. Затова смело се впуснете в изследване на нови идеи и попийте колкото е възможно повече от световното знание.

И тъй като пълнолунието е време на освобождаване и прозрение, а Стрелецът е известен със силни вярвания, сега е подходящото време да се сбогувате с дългогодишни илюзии, които вече не ви помагат с нищо. От друга страна Стрелецът е знакът на забавленията, така че май ви е време за песни, танци и просто да се отпуснете и се насладите на живота. А защо не направите и някоя смела промяна с визията си? Може да промените косата си и да заложите на забавна нова прическа за лятото.

Пълнолунието се управлява от Юпитер, но какво означава това?

Планетата Юпитер управлява както Стрелец, така и Риби и се смята, че действа най-ефективно в тези знаци. В момента обаче Юпитер не е в щурия Стрелец, а в практичния Телец, където ще бъде до 26 май 2024 г., когато преминава в Близнаци.

И тук се получава малко разминаване. Докато Стрелецът може да иска да остане буден до малките часове на сутринта, четейки страхотен роман, практичната чувствителност на Телец го кара да си ляга рано, тъй като има работа сутринта. Така че може да имате малко съмнения какво точно трябва да предприемете в дадени моменти днес. Оставете се на разума и всичко ще бъде наред. Освен това, сега Сатурн е в знака Риби, което означава, че това е страхотно време за изучаване на своите граници.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA