Пълнолуние в Близнаци: Как ще се отрази на всички зодии?

На 27 ноември ще излезе на повърхността цялата неудовлетвореност, която изпитвате.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 ноември 2023

Фотография: Pexels.com

Следващото пълнолуние на 27 ноември носи названието Боброво пълнолуние. То е в знака на палавите и вечно любопитни Близнаци.

Независимо дали ще го виждате или не, влиянието, силата и вибрациите на пълнолунието ще бъдат усетени няколко дни преди и след неговото настъпване. Това е време на кулминация и очакване, на завършек и реализация. Сега е моментът, в който ще усетите вътре във вас нещо, което ви тревожи от много време насам. В този период ще осъзнаете, че чувствата и емоциите ви не са чути и ще разберете, че всъщност се чувствате пренебрегнати и ограничени.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ СА НАЙ-ВЕРНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗОДИАКА

Поставете граници

Добре е в следващите дни да не се събирате с хора, които не са сред най-любимите ви личности. Сега е моментът да поставите граници. Но не по лош начин, а деликатно и с такт, по любящ и състрадателен начин.
Известният астролог Кайл Томас казва, че влиянието на Бобровата луна вероятно ще стимулира умовете ни да се свързват с другите, докато "ритъмът на живот ще се ускори бързо". Той допълва, че това пълнолуние, "ще бъде пряко свързано със ситуациите и събитията" от конкретен ден от миналото.

Пълнолунието през ноември е подходящ момент да обърнете внимание на спазването на крайни срокове, изпълнението на поръчки и работата с документи. Ако сте пренебрегвали ежедневните си задължения, време е да възстановите баланса. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДВЕ СА НАЙ-ТВЪРДОГЛАВИТЕ ЗОДИИ. ВИЕ СРЕД ТЯХ ЛИ СТЕ?

Какво ни очаква в личен план?

Пълнолунието обикновено се свързва с криза в емоционалното състояние и съответно с личните отношения с партньора. Ще се замислите какво сте постигнали в личен план с човека до вас и от какво наистина имате нужда. Пълнолунието ни дава символично "осветление" на живота и чувствата ни. Време е да изразите себе си и емоциите си. Но трябва да внимавате, първо премислете думите си, защото всички реакции сега са първосигнални, инстинктивни и нерационални.

Не е подходящ момент за планирани медицински интервенции и операции. 

Бобровата луна – от къде идва името?

Това е времето от годината, когато бобрите започват да се приютяват в своите хралупи, след като са натрупали достатъчно храна за предстоящата дълга зима. По време на търговията с кожи в Северна Америка е и сезонът за хващане на бобри заради дебелите им, готови за зимата кожи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA