Кои са най-верните представители на Зодиака?

Ако се чудите има ли риск половинката ви да кръшне, разберете зодията му.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 юни 2023

Фотография: Pexels.com

Всички от нас ежедневно се сблъскваме с куп изкушения. Някои от нас с лекота успяват да през този порив, докато други не могат да устоят и се поддават на възможността. 

Ето защо се допитахме до астрологията, за да разберем кои представители на Зодиака са най-верни и кои са склонни да изневерят.

ОВЕН

Може да ви прозвучи странно, но огнените Овни са верни. Може би сте останали с друго впечатление, тъй като им отнема доста време, за да сеотдадат на една връзка.Но случи лисе, то е за цял живот. Въпреки че понякога, особено с напредване на възрастта, го правят просто за удобство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО НЯМАТ КЪСМЕТ В ЛЮБОВТА

ТЕЛЕЦ

Предстаителите на зодия Телец също държат на верността. Както не изневеряват, така и не искат да им изневеряват. В редки моменти обаче, може да се случи да кривнат от правия път. Тогава обаче трябва да имат сериозна причина - или са му изневерили, или са го наранили много. 

РАК

За Раците доверието и верността са на първо място за една щастлива връзка. Те не са сред почитателите на отворените връзки, на флиртовете и изневерите. За разлика от Телеца, Ракът никога не би изневерил, без значение дали партньора му е предприел нещо подобно.

ВЕЗНИ

Везните не изневеряват. Те предпочитат да са абсолютно верни на партньора заради чистата си съвест. Ако все пак някой от тях се поддаде на изкушението, първо ще предупреди партньора си. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОВА СА НАЙ-РЕВНИВИТЕ И КОНТРОЛИРАЩИ ЗНАЦИ В ЗОДИАКА

СКОРПИОН

Сексапилните Скорпиони често са обект на съблазън, но с лекота успяват да устоят на изкушението. Причина за това е, че представителите на тази зодия успяват да изградят много силна връзка с партньора си и не са склонни да я разрушат. 

КОЗИРОГ

За Козирозите изневярата е табу. Той никога не би простил предателство от страна на партньора си и дори би измислил отмъщение, ако това се случи. И не се изненадвайте, той почти винаги предупреждава в началото на една връзка. 
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA