Какво означава за вас Новолунието в Близнаци?

Може да не успеете да промените ситуацията, но да промените начина, по който я възприемате.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юли 2024

Фотография: Pexels.com

Новолунието в Близнаци утре ще ни донесе много нови вълнения. Близнаците ни вдъхновяват да опитваме нови неща, да се срещаме с нови хора и да виждаме и изживяваме света по съвсем нов начин.

Когато Новолунието е в Близнаци, във въздуха витае вълнение. Точно какъвто е и този знак. Той е един от най-социалните, а по време на Новолунието в Близнаци е време да се събираме с хора, да споделяме идеи и да свързваме вибрации с хората около нас. Също така е време да погледнете на живота си от различна гледна точка и да се отдадем на въображението си. Моментът е подходящ да разчупим калъпа на това, което сме правили в миналото.

Периодът идва, за да раздвижи любопитството и нуждата ни от приключения. Време е да разгадаете, разгърнете и отново да се вдъхновите от живота. Това е пътуване на учене и тестване на нови неща. Време е да изследваме живота си, да попитаме какво трябва да се коригира и след това да решим дали тези корекции трябва първо да се извършат в съзнанието ни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИЯТА НИ РАЗКРИВА КОГА ЩЕ СМЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИ

Освен че Близнаците са най-общителни, тяхната енергия е много по-дълбока от това. Начинът, по който общуваме, е само повърхностното ниво на този знак. Близнаците предоставят прозорец към нашите вярвания, очаквания и цялостно мислене. Помага ни да разберем защо виждаме нещата по определен начин и как да променим тази перспектива, за да променим нашата реалност.

Управляван от елемента въздух и планетата Меркурий, енергията на Близнаци се движи бързо. През това време е възможно да постигнете всяка промяна, за която мечтаете. Ключът е да се свържете с тялото и духа си, за да се свържете изцяло с настоящия момент. Помислете как и къде се чувствате блокирани или в застой. Осъзнайте предизвикателствата или несгодите, които ви се представят. Не забравяйте да заземите себе си и енергията си. Медитирайте или правете йога, за да центрирате себе си и ума си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA