Новият брой на GRAZIA е тук!

Посрещаме пролетта с Мария Силвестър, най-горещите модни и beauty тенденции, както и с много, много настроение.

"Хуморът ме спасява от абсурда и ме носи някъде, където хората са усмихнати", споделя Мария Силвестър

Емили Дикинсън казва, че „март е месецът на очакванията, на нещата, които не знаем". Има едно нещо, което обаче знаем със сигурност. То е, че мартенският брой на GRAZIA е вече на пазара и ви очаква със 148 страници мода, козметика, звезди и свежо настроение.

Далеч от клишетата в най-женския от всички месеци, на корицата ни този път е единствената и неповторима (а този път и руса), Мария Силвестър, с която си говорим за всички изтъркани етикети, изсипващи се върху жените, за нещата, които я правят щастлива, както и за това каква би била, ако беше мъж.

658989

На страниците на мартенския ни брой ви запознаваме с Анна Мей Уонг - първата китайско-американска холивудска филмова звезда, срещаме ви отблизо с Александър Сано, Димитър Калбуров, Иво Аръков и Радослав Гочев, на които зададохме по няколко въпроса, свързани с нежния пол, както и с Енчо Керязов, разказващ за емоционалния си спектакъл „Нощ на звездите".

Запитвали ли сте се колко от хората само при мисълта за новия работен ден в офиса чувстват тревога, паника или страх? Точно поради тази причина говорим за тормоза на работното място, като междувременно отбелязваме Международния ден на щастието с всички онези погрешни схващания за него, които са в главата ни без дори да се замисляме.

8745

Женската част от екип на GRAZIA споделя кои са нещата, които ги подлудяват, а международният ни звезден обхват засича Джон Малкович, Алиша Кийс, Марго Роби, Одри Хепбърн и Нийл Деграс Тайсън. На страниците на списанието ще откриете най-горещите модни тенденции, които обещават да направят пролетта още по-цветна, свежа, вълнуваща и усмихната. Beauty редакторът ни подготвя за предстоящия сезон с всички неща, които не само ще ни накарат да се чувстваме, а и да изглеждаме добре.

Търсете новия брой на GRAZIA в търговските вериги, молове, бензиностанции и пунктовете за продажба на вестници и списания.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA