Новият брой на GRAZIA е тук!

Любов, храна, ексклузивни звездни срещи и най-горещите тенденции за новия сезон. От днес на пазара!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2021

В края на най-романтичния месец от годината (въпреки че и всеки друг е хубаво да бъде пълен с любов!), екипът на GRAZIA е тук, за да зарадва сетивата ви с нов брой, събрал всичко, от което сърцето и душата имат нужда на тънката граница между зимата и пролетта.

ТЪРСЕТЕ ОТ ДНЕС НА ПАЗАРА!

57

Страниците ни този път са пълни с толкова много звездни срещи, които просто нямаме търпение да споделим. Още в началото ви разказваме историята на супермодела Прешъс Лий, непознати факти от миналото на величествената Одри Хепбърн и всичко около скандалностите в живота на Арми Хамър.

Отделили сме внимание на Омар Си, който впечатли всички с главната роля в последния Netflix феномен "Люпен", както и на Мадам Си Джей Уокър - първата чернокожа милионерка. Разглеждаме отблизо и очарователната Кейли Куоко, която може и да прилича на Барби, но знае как да завладява света стъпка по стъпка. Напълно уверено можем да кажем, че това важи и за новата ни любима икона - Фран Либовиц. 

И понеже все още сме в месеца на любовта, изкуството и храната, на страниците ни ще откриете интервю със златното момиче Християна Тодорова и човекът до нея Димитър Кузманов, художничката Михаела Савова, която умело изразява многоликата същност на жените без никакви ограничения. Поканили сме и страхотните Лео Бианки и Божана Кацарова!

57

"Критиката стана един от най-верните ми приятели, без които нямаше да мога да разбера, че любовта и признанието не идват от околния свят"

Както вероятно вече сте забелязали (не е възможно да не сте!), звездата от корицата ни е деликатната, ужасно красива и не по-малко талантлива Вера Йорданова, която този сезон ще гледаме в новия сериал на bTV "Белези". Носи ли нещо от характера на героинята си, как лекува белезите от миналото и има ли интуиция, която да я пази - отговорите идват от самата нея в новия брой на GRAZIA.

57

ЗА КРАСИВА И ВЪЛНУВАЩА ПРОЛЕТ...

Пролетта е зад ъгъла, а нещото, с което винаги я свързваме, освен, разбира се, красотата на природата, е многообразието от модните дизайнери. Тенденциите тази година са класически и непредвидими, затова ние със сигурност сме готови да напишем правилата на нашата красива дългоочаквана пролет, която искаме силно да е вече факт. И го правим!

57

Макар маските да откраднаха част от красотата на усмивките, и този месец на козметичния фронт има какво да ни радва – продукти от ново поколение, различни ароматни аури и ежедневен 24-каратов блясък, склонен да постави изключително добра основа за новия сезон.

Финал на броя слагаме с красиви интериорни решения и новите travel тенденции за онези моменти, в които ще искаме да видим нещо по-различно от хола и кухнята си.

Дано ви е приятно с нас, колкото на нас ни е приятно да сме ЗАЕДНО! Новият брой на GRAZIA вече е на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA