Новият брой на GRAZIA е тук!

Не казваме, че новият ни брой е пълен със слънчеви емоции, мечти, любов и звезди. Почакайте, май все пак го казахме.

Сигурни сме, че дори да погледнем назад в историята, едва ли някога е имало толкова дългоочаквана пролет. Най-вече заради надеждата, че тя ще ни донесе онова ново начало, в което има по-малко страх и несигурност за сметка на повечето положителни емоции, слънце и приключения.

Понеже ние в GRAZIA сме повече от готови да посрещнем истински топлото време (чао, зима, няма да ни липсваш!), събрахме всички модни тенденции и beauty новини, срещнахме се с цяла плеяда звездни любимци и подготвихме свеж нов брой, който вече ви очаква на пазара.

На страниците ни този месец ще откриете Коко Шанел, Саша Барън Коен, Михаела Маринова, звездите от новия проект на HBO "Тихо наследство", дъщерята на Джъд Лоу и още, и още...

57

"Животът е такъв, какъвто си го направиш, може да е фалшив и без блясъка"

От корицата пък ви посрещат очарователните Венелин Кондаков и Ина Гаярдо, чието ежедневие на пръв поглед изглежда пълно с пътешествия, вълнуващи професионални ангажименти и красиви споделени моменти. Зад тях обаче се крият години работа, лишения, вяра и непрекъснато преследване на целите. Пред GRAZIA, двамата разказват своята история - започвайки от родното място на Венелин, минавайки през къщата на Филип Плейн в Кан, та чак до София, където говорим за кариерата, любовта, музиката и всички съпътстващи ги емоции.

57

Модните страници този път са заредени с големия пролетен shopping лист, съдържащ всичко необходимо за най-очаквания сезон. Какъв ще бъде той? Колкото минималистичен, толкова и авагандарен. Изборът зависи изцяло от въображението и неговите граници.

Напълно логично, докато обновяваме гардероба, нашият beauty редактор ще ви сподели всичко ново в света на червилата и грижата за кожата, защото ако до този момент сме им обръщали внимание основно заради другите, сега, повече от всякога, го правим заради себе си.

77

В мечти за по-красив и луксозен свят, в който пандемията вече е в учебниците по история, голяма част от страниците си този месец посветихме на "скъпото" в живота - обещаваме да (пре)дефинираме лукса, да разкажем за най-високобюджетните сериали в телевизионната история, да ви изненадаме с най-скъпите храни и да пътуваме заедно към дестинациите, способни да олекотят джобовете ни за стотни от секундата.

И за да бъде цялата тази пролетна хармония искрено завършена, новият брой на GRAZIA идва с богата селекция от козметични подаръци. За наистина красива пролет. И наистина вдъхновяващо ново начало. Търсете на пазара!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA