Новият брой на GRAZIA е ТУК!

Посрещаме август с нов брой, в който сме събрали абсолютно всичко за най-горещия месец от годината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2021

Хей, лято е...

Не знаем дали четете тези редове на плажа или все още се намирате в особената градска реалност, но новият брой на GRAZIA е тук! И без значение каква е вашата локация през август, най-горещите неща за месеца ще откриете на нашите 130 страници.

Ще срещнете Иван Донев, Виктория Бекъм, Анна Уинтур, Дуейн Джонсън, DARA, Одри Мънсън и Салма Хайек, ще ви отведем в Бургас, Париж, Кайро и Санторини (последните две през погледа на нашите редактори) и това е само началото.

На корицата ни са две жени, които се запознават на работното си място, но срещата им се оказва приятелство от пръв поглед. Д-р Ана Битолска и д-р Мариела Клаклова - посланици на красотата, не вярващи във вече остарялото схващане, че симетрията е всичко и винаги търсещи баланса както в професионален план, така и извън него.

Модните страници сме напълнили с тенденции, които ще превърнат моментите на плажа в по-красиво и специално изживяване. Имаме и прелестна шопинг селекция с бански и аксесоари за морския багаж на удивително приятни за окото и джоба цени.

57

Хей, прекрасно е...

Козметичната секция в GRAZIA август изглежда и звучи така: ярки цветове, свежи аромати, любими дестинации и високи температури. Подготвили сме експертен гайд за красиви устни, списък с must продуктите в багажа ви за ваканцията, както и перфектната коса за идеално лято.

Към броя ще откриете страхотен подарък - скрънчи, изработено специално от нашите приятели LUCY Fashion. Защото август е див. Слънчев. Прекрасен! И горещ!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA