Третото специално издание GRAZIA Mama вече е на пазара!

Отново решихме да напълним страниците си с полезни съвети, вдъхновяващи истории и майки за пример.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2021

Детето измества центъра на съществуването ни и преобръща целия ни свят. Понякога ни оставя без сън, понякога изпилва нервите ни докрай, но винаги ни дарява с онази безусловна, неизмерима и неповторима като усещане любов, която осмисля дните ни. Независимо дали сме родители, лели и чичовци, баби и дядовци, всички сме подвластни на обичта, с която новият малък човек озарява домовете ни. И всички се зареждаме от енергията, идваща с появата на новия живот…

В третото издание на GRAZIA Мама отново поставяме фокус върху майчинството и децата като най-красивия плод на любовта, която сме способни да изпитаме в живота си. Разказваме ви истории за най-чаканото бебе в редакцията на Vogue, за ежедневните борби на майките за здрав и сух детски сън, как да се храним, за да улесним забременяването, за майките супергерои, които се раждат в очите на своите деца.

Имаме детски новини от дизайнерския свят, back to school шопинг идеи, специални срещи с Маги Малеева, Рейчъл Роу и Диляна Попова, историята на Барби, най-добрите майки в животинския свят и козметика, от която може да се възползва цялото семейство. На страниците ни ще срещнете още: Били Айлиш, Гордън Рамзи и дамите от "Сексът и градът".

От корицата пък ви приветства Роксана Кирилова - Мисис България 2018, която посвещава времето си на каузи с мисъл, влагайки сърце, душа, средства и времето, предназначено за забавления със сина си. Той обаче е до нея безусловно във всичко и както сподели самата тя с екипа ни, няма кауза или кампания, в която двамата да не са рамо до рамо. "Мотивира ме вътрешната удовлетвореност в края на деня."

Пожелаваме ви приятно четене. GRAZIA Mama вече е на пазара! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA