Вижте уникалната трансформация на Дженифър Лопес през годините!

Колкото и да е трудно да го повярваме на днешната дата актрисата и певица Дженифър Лопес става на 50 години.  По-успешна от всякога J Lo разбива стереотипите, че в Холивуд има място само за непълнолетни красавици и уверено върви напред към следващия връх, който предстои да покори, а такива със сигурност ще видим още много.  Представяме ви галерия, която проследява трансформацията на Дженифър от начинаещо лице в шоубизнеса до неоспоримата институция, която е нейното име днес. 

Дженифър Лопес започва кариерата си като част от състава на комедийното скеч предаване In Living Colour. Можете ли да я познаете?

Дженифър и актьорът Пепе Серна в телевизионния сериал Second Chances (1993).

Дженифър като латино певицата Селена в едноименната лента от 1997 година.

Дженифър Лопес и Шон Пен в "Обратен завой" (1998).

Дженифър Лопес в "Анаконда" (1997). 

Дженифър Лопес и Джордж Клуни в "Извън контрол" (1998).

Дженифър Лопес в хорър лентата от 2000-та "Клетката". Филмът определено залага на вече изгряващия имидж на певицата като модна икона.

Певицата на сцената през 2001. Усещате ли силния вайб на 90-те?

Разбира се, че няма как да подминем иконичната рокля Versace, с която Дженифър Лопес спира всички погледи на церемонията по връчването на наградите Grammy през 2000 година.  Малко хора знаят, че всъщност Джери Халиуел се появява със същата рокля няколко месеца по-рано, но именно латино дивата е тази, която прави от дрехата истинско модно събитие. Не би било преувеличение, ако кажем, че тази рокля превърна Дженифър Лопес в звездата, която познаваме и обичаме вече толкова години.

Дженифър Лопес на наградите ALMA, 2000-та година.

Дженифър Лопес и Бен Афлек в лентата Gigli (2003). Филмът получава толкова ниска оценка от публиката и критиците, че води до сериозен застой в кариерата и на двамата актьори. Мнозина смятат, че води и до края на тяхната връзка.

Звездата и бившият й съпруг Марк Антъни през 2003.

Дженифър на път към участие в шоуто на Джими Кимъл през 2016 година.

Дженифър Лопес и нейният годеник беейзболната звезда Алекс Родригес на парти на Vanity Fair миналата година. 

Позволяваме се да завършим галерията с една обикновена папарашка снимка на Дженифър, заснета само преди няколко дни по улиците на Ню Йорк. Певицата отива на фитнес с чаша кафе в едната ръка и телефон в другата, и по наше мнение изглежда по-свежа и по истинска diva, от който и да е кадър на червения килим.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA