Виктория Бекъм не разбира тези два модни тренда

Наталия Александрова
Наталия Александрова 08 декември 2019

Ако все още не е достатъчно очевидно, то нека да стане ясно, че ние от екипа на Grazia просто обичаме г-жа Бекъм, която издигна понятието „минимализъм в модата” на едно различно ниво. Недостижима в своя аристократичен перфекционизъм, но напълно достъпна за всички свои фенове в социалните медии, с които не се страхува да споделя забавните моменти от своя живот, Пош Спайс е изградила една империя на стила, която продължава да се разраства.  И въпреки че наскоро беше видяна в тоалет, който съчета два различни типа каре, Виктория е известна със силната си привързаност към правилата в начина на обличане. Наскоро, по време на поредното й гостуване в шоуто на Елън Дидженерис, тя сподели кои са двата тренда, които са в пълен разрез с нейната логика за мода.Ако все още не е достатъчно очевидно, то нека да стане ясно, че ние от екипа на Grazia просто обичаме г-жа Бекъм, която издигна понятието „минимализъм в модата” на едно различно ниво. Недостижима в своя аристократичен перфекционизъм, но напълно достъпна за всички свои фенове в социалните медии, с които не се страхува да споделя забавните моменти от своя живот, Пош Спайс е изградила една империя на стила, която продължава да се разраства.  И въпреки че наскоро беше видяна в тоалет, който съчета два различни типа каре, Виктория е известна със силната си привързаност към правилата в начина на обличане. Наскоро, по време на поредното й гостуване в шоуто на Елън Дидженерис, тя сподели кои са двата тренда, които са в пълен разрез с нейната логика за мода.

Кроп топ

Виктория признава, че просто „не разбира” тази дреха, въпреки че забелязва много хора да спират избора си на нея. Вероятно Пош Спайс не си спомня, че кроп топът беше един от иконичните елементи в гардероба на Spice Girls, но времената се менят. По-долу ви показваме друга изключително стилна известна дама – Тейлър Суифт, която много често залага на изрязан топ както на сцената, така и в ежедневното си облекло.

Тейлър Суифт

А тук виждаме и самата Виктория, облечена в изрязан кожен топ.

Виктория Бекъм

Наметнато яке или сако

Втората тенденция, която Виктория Бекъм не одобрява е яке или сако, което лежерно е оставено върху раменете, а ръцете са свободни от ръкавите. „Нали знаете какво имам предвид? Искат да изглеждат така, сякаш дори не се опитват да бъдат елегантни?”- коментира тя. И все пак това е едно от съчетанията, които най-често можем да видим на червения килим, на тази снимка е актрисата Ема Мароне, небрежно загърната в сако на YSL на парти на Vanity Fair в Милано

Ема Мароне

Пош Спайс на път за „Шоуто на Джими Кимъл”, очевидно нарушавайки собственото си правило,  но все пак тя може да си го позволи.

Виктория Бекъм

Кои са модните трендове, които вие не разбирате, но към които често прибягвате?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA