Първите звездни кампании за новия сезон: Кристен Стюарт за Chanel и Рами Малек за Saint Laurent

Приветстваме първите модни кампании за сезон пролет-лято 2020, представени от холивудските звезди.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2020

Макар навън тепърва да става студено и неприятно за разходки в града, любимите ни дизайнерски брандове вече обръщат поглед към предстоящия пролетно-летен сезон, който очакваме с нетърпение да приветстваме в гардероба си. Chanel и Saint Laurent се оказаха сред първите, които представиха промоционалните фотосесии за новите си колекции и първите, в чиито редици видяхме звезди.

Актрисата Кристен Стюарт, която скоро гледахме на голям екран в съвременния вариант на "Ангелите на Чарли", позира пред обектива на Жан-Батист Мондино, за да представи новостите при Chanel. В последно време творческият екип на компанията изненадва с прост, изчистен и ненатрапващ дизайн. Това става явно и от кадрите, които можете да разгледате в галерията.

Един от големите фаворити в Холивуд Рами Малек застава в редиците на Saint Laurent, и то след като Киану Рийвс оглави иконичната рекламна кампания на френската модна къща през изминалия сезон. Черно-белите снимки също ще откриете в галерията, а коя ще бъде следващата звезда в рекламна кампания за иконична модна къща, предстои да разберем.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA