Модно вдъхновение: Елза Патаки и морето

Испанската актриса и модел в една фотосесия на брега на морето, която ни подготвя за предстоящия сезон.

Макар Елза Патаки да е главно разпознаваема като жената до Крис Хемсуърт, тя има какво да каже и покаже на света. Русокосата красавица се появи в новата рекламна кампания на Renowned и показа последните дизайни на бранда в слънчева и морска фотосесия, която обяви и нейния ангажимент като световен посланик на модната къща. 

"Имам различни фази, което е добре", казва испанската актриса и модел за личния си стил. "Знам какво работи за мен. Мисля, че когато си млад, просто се опитваш да следваш всичко, което е модерно, дори да ни изглежда добре върху теб. Това, че всеки друг го носи, не ти гарантира, че и ти ще изглеждаш също толкова невероятно."

"Личният си стил изградих, когато намерих начина на живот. Докато живеех в Мадрид, трябваше да изглеждам като градско момиче, да излизам на вечеря с високи токчета, да имам различни чанти и винаги да изглеждам добре", споделя Патаки, която признава, че в момента гардеробът ѝ е доста "по-спокоен" и организиран, най-вече, защото се налага да отглежда и трите деца, които има от брака си с актьора. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA