Хайди Клум и Тим Гън в търсене на следващия голям моден бранд

Дуото от Project Runway влиза в нов, вълнуващ и ексклузивен проект, който цели да намери следващото голямо име в модната индустрия.

След като обявиха оттеглянето си от дългогодишното риалити шоу Project Runway, емблематичното дуо Тим ​​Гън и Хайди Клум най-накрая се завръща на малкия екран. Днес е премиерата на "Making the Cut" - "лъскаво, разнообразно и (много) скъпо начинание на Amazon Prime Video", което цели да открие следващия голям световен моден бранд.

Във формата ще се включат 12 дизайнери от най-различни възрасти, с разнообразен произход и опит, като всички те ще се състезават за спечелване на наградата от милион долара, която ще даде възможност за стартиране на собствена high fashion марка. Ще видим бъдещите дизайнери, изправени пред различни задачи в Ню Йорк, Париж и Токио, като градовете служат за вдъхновение и красив фон, както става ясно от трейлъра на проекта.

хайди клум

Фотография: Amazon Studios

Разбира се, следвайки примера на Project Runway, шоуто ще приветства съдии като Наоми Кембъл, Киара Ферани, Никол Ричи, Джоузеф Алтузара и Карин Ройтфелд.

хайди клум

Фотография: Amazon Studios

Шоуто дебютира в Amazon Prime Video, като потребителите на платформата ще могат да гледат всеки епизод напълно безплатно. За останалите се предлага 30-дневен безплатен пробен период, който осигурява достъп до всички други ексклузивни проекти на Amazon. Making the Cut ще има 10 епизода, по два всеки петък, а големият финал се очаква да бъде на 24 април, когато ще стане ясно кой ще стартира линия чрез Amazon Fashion и ще се превърне в следващото голямо име в модната индустрия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA