Тайната на Меган Маркъл за перфектна прическа

Говорим, разбира се, за нейния стилист Джордж Нортууд – един от най-добрите коафьори на Острова. Нортууд  е отговорен за иконичната сватбена прическа на херцогинята на Съсекс – елегантен нисък кок,  както и за визията на почти всички нейни публични изяви през 2018 година.

Меган

„През последните две години за мен беше изключителна привилегия и много приятно да работя с херцога и херцогинята на Съсекс. Радвах се на всяка минута от сътрудничеството си с тази невероятна двойка, която не просто насърчават малкия бизнес, но благодарение на тях научих много за равните шансове и значението на менталното здраве. Хари, Меган и Арчи, желая ви много любов и късмет през следващата глава, която отваряте! Нямам търпение да ви видя отново и съм щастлив, че сега имам възможност да споделя за нашите моменти, прекарани заедно!”- написа той в социалните мрежи по повод новината, че известната двойка вече не се числи към списъка със старши членове на британското кралско семейство.

Меган

Нортууд коментира и концепцията, която той и Меган са приложили за реализацията на нейните знакови визии. Едва ли ще и изненадаме, че  в основата стои идеята за „принцесата на хората”, която трябва да съчетава небрежен стил с официалния тон, който предполага позицията на Маркъл в обществото. „Искахме да сме сигурни, че сме покрили всички изисквания, но намерението ни беше и да направим визията й достъпна като принцесата на народа, с която всеки може да се отъждестви.”- споделя още той. Според Нортууд в същността си фризурите на херцогинята представляват типичния стил на момичето от Калифорния, интерпретиран през изискванията на кралския етикет. Дали след като Меган и Хари официално се уставовиха в Лос Анджелис ще видим актрисата-принцеса с променена визия?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA