Британски прелести

Любимите ни рокли на актрисата Лили Джеймс

Харесваме британката Лили Джеймс, но и британската модна къща Burberry, затова събираме ведно тези красоти от Острова и ви представяме любимите ни пет рокли, с които актрисата избра да застане под светлината на прожекторите във важните моменти от кариерата си.

 

лили джеймс

 

Лили Джеймс от години е сред лицата на Бърбъри, така че не е изненадващо да я видим облечена във впечатляващите роклите на марката и на червения килим.

А ако случйно се чудите откъде познавате красивото й лице, ще припомним – „Имението Даунтън", „Mamma Mia! Отново заедно", „Пепеляшка", „Най-мрачния час" и любимото ни включване в екшън-трилъра „Зад волана".

 

 

Черно и бяло


Още помним дебютирането й на Met Gala през 2017 г., когато се появи на червения килим в бялата рокля с черни акценти на Кристофър Бейли, който бе 17 години начело на Burberry.

 

https://www.instagram.com/p/BTnvgxyF6T0/?utm_source=ig_embed

 

Ослепителен момент

Звездата от „Baby Driver избра тази обсипана с пайети ледено синя рокля за гала вечерята на фондация Vogue през 2017 година.

 

https://www.instagram.com/p/BWNfjTXl2Q9/?utm_source=ig_embed

 

Голямата нощ

Няколко филма на Джеймс бяха номинирани за наградите на BAFTA през 2018 г. и тя присъства на церемонията облечена в обемна рокля от Burberry със стейтмънт колан.

 

https://www.instagram.com/p/Bfi4Fa8l4OI/?utm_source=ig_embed

 

Back to Black

За лондонската премиера на „Най-мрачния час" британската актриса избра черна рокля със запомняща се асиметрична презрамка с панделка.

 

https://www.instagram.com/p/BcuOcMilgUb/?utm_source=ig_embed

 

Кадифена треска

Макар да харесваме всички превъплъщения на Лили Джеймс в роклите на британската марка, този кадифен вариант с геометрични детайли дава категорична яснота защо черното е сред любимите й цветове.

 

https://www.instagram.com/p/BJnR05Zj4tG/?utm_source=ig_embed

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA