Мистериозната рокля на Бела Хадид взриви интернет

По-малката сестра Хадид изненада почитателите си с рокля за 17 долара. Най-странното? Никой не може да я открие онлайн.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2020

Когато си Бела Хадид и лице в кампании на Michael Kors, Dior и Burberry, повече от логично е да изненадаш почитателите си с признанието, че в гардероба си имаш и рокли, които струват 17 долара.

Точно това направи супермоделът под един от последните си постове в Instagram, където позира с чанта от актуалната линия на MK. Тя обаче не се превърна в основен акцент, отстъпвайки място на зелената рокля с халтер деколте.

"Тази рокля е нещо, от което имам нужда", коментира един от почти 36-те милиона последователи на по-малката сестра Хадид. Напълно изненадващо, тя отговаря: "Купих я онлайн за $16,99, ще намеря линка за теб".

57

Както можете да предположите, след малко повече от 24 часа, тя все още не е пуснала въпросния линк, а над 2000 души вече очакват да се сдобият с роклята. Дори при търсене на "green halter dress" в Google, автоматично ще видите предложение "green halter dress 16.99". В крайна сметка, повече от истинска рядкост е супермодел да притежава нещо, което и ние да можем да си позволим. 

Убедени сме, че Бела все пак ще спази обещанието си. Сещате се, вероятно е заета с дизайнерски колаборации, фотосесии и онлайн шоута. That supermodel life.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA