Роклята на Карди Би, която взриви интернет

Противоречивата рапърка се появи в публичното пространство с още по-противоречива визия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 януари 2021

Почти година след като светът спря, повечето от нас продължават да правят модните си избори така, че да се чувстват най-вече комфортно и без да се съобразяват с всички актуални модни повели.

Когато си Карди Би обаче, това е малко трудно, особено при наличието на неограничен достъп до всички high fashion дизайнерски брандове и техните противоречиви креативни решения.

През уикенда рапърката посети Rodeo Drive в Лос Анджелис, облечена в рокля на Pierre-Louis Auvray с гол силует на жена, отпечатан върху полупрозрачен плат. Авангардния модел с плетено деколте и ръкави, позициониран перфектно в съответстие със самото тяло на Карди, създава крайна оптична илюзия, която за момент ни накара да помислим, че тя е решила да покаже повече плът.

Разбира се, визията е допълнена от координирана червена маска за лице и токчета на YSL, а потребителите в Twitter просто не можаха да скрият вълнението си. На следващия ден Карди се появи с тоалета и в официалния си Instagram акаунт, публикувайки 360-градусов изглед към визията. "Наслаждавайте се на живота", гласи описаните под поста. Предполагаме, че е имала предвид да го направим точно както нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA