За да бъдеш щастлив, просто трябва да изживееш страстта си

Джорджия Индия Кросли е открила тайната на успеха. Жокер: крие се в удоволствието от това, което правиш.

Фотография: Vlady Vala Стайлинг: Arina Orlova Грим: Caterina Mannarino Коса: Erika Selvaggio PR: Wavemags

Също като нас, талантливата Джорджия Индия Кросли изпитва силна страст към модата. Въплъщава я във всяка своя визия, както и в собствения си бранд The Gee Gee Collection. Насочен към якетата, саката и блейзърите за градското ежедневие, той е олицетворение на стилните разбирания на Джорджия, а самата тя не крие, че е перфекционист и работи здраво, за да стигне дотук. Какво още има да ни каже? Чуйте я сами.

Колко трудно е човек да създаде своя собствена марка?

В началото беше много трудно, защото нямах представа за нещата, свързани с бизнеса. Имам опит само в дизайна, така че се оказа голямо предизвикателство. Първата ми колекция отне почти година, тъй като елементите в нея често не изглеждаха така, както си ги представях. Перфекционист съм и не исках да започвам с линия, която не отговаря на очакванията ми като дизайнер. Щом имате ясна насока и отдаденост, всичко започва да си идва на мястото.

4„

Яке The Gee Gee Collection, чорапогащник Calzedonia, обувки Aldo, шорти The Gee Gee Collection

Дизайнът на якета изглежда интересно решение...

Преди няколко години гледах майсторски клас с Даян фон Фюрстенберг, в който тя направи коментар, че "всичко в модата вече е направено, така че ако искате да успеете в тази област, трябва да сте различни". Това ме накара да проектирам шикозни и отличителни връхни дрехи за жени. Харесва ми факта, че можете да носите наистина семпли дрехи или традиционна малка черна рокля, да облечете едно яке и облеклото ви да е напълно преобразено.

Моля те, кажи ни коя е перфектната връхна дреха за сегашния сезон, когато понякога едновременно е твърде горещо и твърде студено?

Бих предложила нещо като сакото Heidi, което вече се предлага на geegeecollection.com - идеално е за лятото, тъй като е приятно и леко, но все пак ви осигурява достатъчно покритие.

Някои хора намират вдъхновение в песните, други във филмите. Къде търсиш своето?

Вярвам, че колкото повече живеем, толкова по-креативни ставаме. Може да се вдъхновим от ваканция, епоха във времето или дори човек. Жената, за която проектирам моите дизайни, винаги е в челните редици. Тя е безгрижна, космополитна, бохемски настроена и индивидуалистична.

Кои са твоите модни икони?

Обичам Кейт Мос, тя буквално може да облече всичко и да изглежда готина и стилна.

Ако не ти се налага да излизаш или заставаш пред камера, какво носиш в ежедневието си?

Опитвам се да се обличам елегантно, но удобно. Чувствам се комфортно в марки като Acne и Isabel Marant. Обичам също Zara и Uniqlo.

57

Яке The Gee Gee Collection, чорапогащник Calzedonia, обувки Aldo

Знам, че си отдадена на устойчивата мода. Това става все по-важно напоследък, нали?

Тъй като съм природозащитник, исках процесът да бъде устойчив, по-добър за планетата и да съответства на личните ми ценности и етос. Поради тази причина колекциите са малки, внимателно обмислени и далеч от масовото производство.

Ако можеш да направиш колаборация с една световна модна марка, коя би би избрала?

Вероятно Alexander McQueen, тъй като това е модната къща, в която започнах кариерата си. Толкова емблематична, луксозна марка. Научих много за индустрията там. Обичам смелите принтове, които създават.

57

Сако Zara, рокля Livia Tang (Hundred Showroom), чорапогащник Calzedonia, обувки Aldo

Най-големият успех в живота да бъдеш успешен ли е?

Мисля, че ключът към успеха се намира в щастието. А за да бъдеш щастлив, трябва да изживееш своята страст и да намериш своето призвание. Успехът може да означава различни неща за различните хора, но за мен определено е създаване на модели, които са добре приети.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA