Не, Джил Байдън няма стилист, няма и да има

Първата дама на САЩ не се нуждае от услугите на популярни модни експерти, за да изглежда прекрасно.

Вероятно е изненадващо решение, когато имаш възможността да го направиш, но въпреки това Джил Байдън не работи със стилист.

Това я превръща в първата... първа дама от последните три президентски мандата на САЩ, която няма нужда от услугите на моден експерт, за да изглежда страхотно.

Появявайки се на корицата на августовския американски Vogue, самата тя споделя: "Изненадващо е колко много коментари се правят относно това, което нося. Дори когато вдигна косата си или сложа нещо в чорапите си. Удивително е, че хората обръщат внимание на всеки малък детайл."

22

Докато Мишел Обама работи със стилист, който се задълбочава в историята на дизайнерите, Джил взема съзнателното решение да прави изборите си сама, но не от дълбока любов към модата, а от стремежа си да запази възможно най-голяма част от живот преди Белия дом.

През по-голямата част от времето тя залага на големи дизайнерски имена, които присъстват в гардероба ѝ. По време на инаугурацията д-р Байдън носи Markarian, а на речта малко след победата през 2020 г. е облечена в рокля с избродирани цветя от Oscar de la Renta, на каквато се спира и модният екип на Библията при стайлинга за корицата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA