Фийби Файло се завръща със собствен моден бранд

Креативният ум, направил Celine това, което е, има големи планове за следващата година.

Фийби Файло се завръща в света на модата със собствена марка под ръководството на модния конгломерат LVMH.

Известната британска дизайнерка сподели намеренията си още в началото на миналата година, но официалните подробности около тях няма да се появят на бял свят преди януари 2022 г.

По време на 10-годишния си опит като креативен директор на Celine Файло успя да превърне бранда в отличителна черта на стилната индустрия, натрупвайки изключително лоялна фен база.

"Много се радвам да се свържа с моята публика. Да бъда независима, да управлявам и експериментирам според собствените си условия е изключително важно за мен", споделя тя в официално изявление.

57

"От много години поддържам конструктивни и креативни работни отношения с LVMH. Нормално е да се свържем отново. Щастлива съм да се впусна в това приключение с тяхна подкрепа", разкрива още Файло, определена от Бернар Арно като "един от най-талантливите дизайнери на нашето време".

Това е и интересен ход от страна на компанията, която се фокусира главно върху основните си марки Louis Vuitton, Dior и Fendi, особено след като миналата година обяви, че оттегля плановете си за професионално партньорство с Риана.

Въпреки че Файло избягваше онлайн търговията и до край предпочиташе добре декорирани луксозни бутици, предполагаме, че този път нещата ще изглеждат малко по-различно. Как мислите?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA