Племенницата на принцеса Даяна Кити Спенсър се омъжи за 62-годишен милиардер

27 юли 2021

Лейди Кити Спенсър, или по-популярна като племенницата на принцеса Даяна си каза "Да!" с мъжа на нейното сърце - 62-годишния милиардер Майкъл Люис. Луксозната церемония се случи в Италия в имението от 16-и век Villa Aldobrandini. Сред гостите бяха сестрите близначки на Кити - Елиза и Амелия, Пикси Лот, съпругата на Идрис Елба Сабрина, както и много наследници със синя кръв. 

Моделите, които Кити избра да носи на специалния си ден са дело на Dolce & Gabbana. Дизайнерите споделиха behind-the-scenes видеа от работата по сватбените тоалети в социалните мрежи. Най-важната и основна рокля е вдъхновена от Викторианската епоха и се отличава с дълги ръкави, драматични рамене и прелестен шлейф.

Кой каза, че булките носят само бяло? Този въпрос ни задават италианските дизайнери, които споделиха и снимка от роклята, която Кити облича след официалната част. Синият модел на розови цветя доказва, че най-важно е личното ни усещане за стил, а не нормите поставени от обществото. 

За моминското си парти Лейди Спенсър също избира Dolce & Gabbana, залагайки на изключително секси и прилепнала рокя на леопардов принт. Тя сподели снимки от веселото си прекарване със своите приятелки в соиалните мрежи дни преди сватбата. 

kiti

Медиите предполагат, че Кити Спенсър и 32 години по-големият Майкъл Люис се събират през 2018-а. Първата им папарашка снимка е направена по улиците на Ню Йорк в началото на 2019-а. Края на същата година идва и предложението за брак. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA